Pikavippi tekstiviestillä 

Kun tarvitset rahoitusta nopeasti ja vaivattomasti, pikavippi tekstiviestillä voi olla kätevä ratkaisu. Tämä palvelu mahdollistaa lainahakemuksen lähettämisen suoraan matkapuhelimestasi, mikä tekee lainan hakemisesta erittäin nopeaa ja helppoa. Tekstiviestillä haettavat pikavipit ovat suunniteltu tilanteisiin, joissa rahantarve on äkillinen ja kiireellinen. Katso Pikavippi24.comin listaus parhaista tekstivippi -palveluista alapuolelta!

Lainamäärä
Maksuaika
Show more results

Mikä on pikavippi tekstiviestillä?

Pikavippi tekstiviestillä on moderni ja nopea tapa hakea lainaa suoraan matkapuhelimesta. Se on suunnattu henkilöille, jotka tarvitsevat pientä lainasummaa nopeasti ja ilman monimutkaisia hakuprosesseja. Tämän tyyppiset pikavipit hyödyntävät teknologiaa mahdollistaakseen välittömän lainan saannin pelkällä tekstiviestillä, mikä tekee siitä yhden markkinoiden kätevimmistä lainatuotteista.

”Pikavippi tekstiviestillä on helppo ja nopea tapa nostaa pikavippiä lainapalvelusta”

  • Jussi Alanen / Pikavippi24.com

Lainanhakuprosessi alkaa rekisteröitymällä lainanantajan verkkopalveluun, missä annetaan tarvittavat tiedot ja ehkä jopa luodaan käyttäjäprofiili. Kun rekisteröinti on valmis ja lainaehtoihin on tutustuttu, voit lähettää tekstiviestin ennalta määrättyyn numeroon tietyllä komennolla ja summan, jonka haluat lainata. Lainapäätös tehdään yleensä automaattisesti, ja mikäli hyväksytään, rahat siirtyvät tilillesi hyvin lyhyessä ajassa.

 

Miten pikavippi tekstiviestillä toimii?

 1. Rekisteröidy palveluun – Ennen kuin voit hakea pikavippiä tekstiviestillä, sinun tulee rekisteröityä valitsemasi lainanantajan palveluun. Rekisteröitymisen yhteydessä annat perustiedot itsestäsi ja taloudellisesta tilanteestasi.

 2. Valitse lainasumma ja -aika – Kun olet rekisteröitynyt, voit valita haluamasi lainasumman ja maksuaikataulun. Nämä tiedot tallennetaan järjestelmään, jolloin voit myöhemmin hakea lainaa pelkällä tekstiviestillä.

 3. Lähetä tekstiviesti – Kun tarvitset rahaa, lähetät yksinkertaisen tekstiviestin, esimerkiksi ”VIPI 300” lainanantajan numeroon. Viestiin kirjoitetaan lainasumma ja mahdollisesti tunnistekoodi.

 4. Rahat tilillesi –  Lainanantaja käsittelee pyyntösi nopeasti, ja mikäli kaikki on kunnossa, rahat siirtyvät tilillesi lyhyessä ajassa, usein jo muutamassa minuutissa.

 5. Maksa tekstiviestivippi takaisin – Tekstiviestivipin hakemisen jälkeen on tärkeä muistaa maksaa vippi takaisin ajallaan. Osa tekstiviestivipeistä on mahdollista saada puhelinlaskulle. Tällöin kyseessä on pikavippi puhelinlaskuun, joka on kuitenkin nykyisin huomattavasti harvinaisempi, kuin perinteinen lainalasku.

Pikavippi tekstiviestillä plussat ja miinukset

Pikavipin hakeminen tekstiviestillä on helppoa ja nopeaa, mutta mitkä ovat sen plussat ja miinukset?

Plussat:

 1. Nopeus – Lainapäätös ja rahojen siirto tilillesi tapahtuvat usein minuuteissa. Tämä on erinomainen etu, kun rahaa tarvitaan kiireellisesti.

 2. Helppous – Sinun ei tarvitse käyttää tietokonetta tai sovellusta, vaan voit hakea lainaa missä ja milloin vain, kunhan käsilläsi on matkapuhelin.

 3. Saatavuus – Laina on saatavilla ympäri vuorokauden, myös viikonloppuisin ja pyhäpäivinä, jolloin muut lainapalvelut eivät välttämättä ole tavoitettavissa.

 4. Ei tarvetta dokumentaatiolle – Lainaa hakiessasi ei yleensä vaadita lisädokumenttien toimittamista, sillä kaikki tarvittava on jo käsitelty rekisteröitymisvaiheessa.

 5. Automaattinen hyväksyntäprosessi – Lainahakemus käsitellään automaattisesti, mikä nopeuttaa hyväksymistä ja vähentää inhimillisen virheen mahdollisuutta.

Miinukset:

 1. Korkeammat kustannukset – Tekstiviestillä haettavat lainat saattavat tulla kalliimmiksi kuin perinteiset lainat, mukaan lukien korkeammat korot ja mahdolliset tekstiviestimaksut.

 2. Rajoitettu lainasumma – Tekstiviestillä haettavat pikavipit ovat tyypillisesti pienempiä lainoja, joten ne eivät välttämättä riitä kattamaan suurempia taloudellisia tarpeita.

 3. Mahdollisuus ylivelkaantumiseen – Koska lainan saaminen on niin helppoa ja nopeaa, on olemassa riski, että lainaa haetaan harkitsemattomasti, mikä voi johtaa taloudellisiin vaikeuksiin ja ylivelkaantumiseen.

Lainapalvelut, jotka tarjoavat pikavippiä tekstiviestillä

Monet lainapalvelut Suomessa tarjoavat mahdollisuuden hakea pikavippiä kätevästi tekstiviestin avulla. Tällainen lainanotto on suosittua kiireellisen rahoitustarpeen vuoksi. Kolme tunnettua palveluntarjoajaa, jotka tarjoavat tätä palvelua, ovat Saldo, Ferratum ja Vippi. Tutustumme näihin palveluihin tarkemmin alla. Etenkin monet uudet pikavippifirmat mahdollistavat vipin nostamisen tekstiviestitse.

Saldo

Saldo tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden hakea pikavippiä tekstiviestillä, mikä on ihanteellinen ratkaisu äkillisiin rahantarpeisiin. Lainan hakeminen Saldon kautta on nopeaa ja helppoa: rekisteröitymisen jälkeen asiakas voi lähettää lainahakemuksen tekstiviestillä milloin tahansa. Saldo on tunnettu joustavista lainasummistaan ja kilpailukykyisistä koroistaan, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon monille lainanhakijoille. Lainasummat vaihtelevat muutamasta sadasta eurosta useisiin tuhansiin, ja maksuajat ovat joustavia. Saldolta saat myös pikavippiä pitkällä maksuajalla tekstiviestihakemusta hyödyntäen.

Ferratum

Ferratum on yksi Suomen johtavista mobiilipankkipalveluista, joka tarjoaa pikavippejä tekstiviestillä nopeasti ja vaivattomasti. Asiakkaat voivat rekisteröityä Ferratumin verkkosivuilla ja sen jälkeen hakea lainaa lähettämällä tekstiviestin. Ferratum on tunnettu nopeista käsittelyajoistaan ja korkeasta hyväksymisprosentistaan, mikä tekee siitä luotettavan valinnan hätätilanteissa tarvittavalle lainalle. Lainasummat ovat tyypillisesti pieniä, mikä sopii lyhytaikaiseen lainantarpeeseen.

Vippi

Vippi on toinen suosittu lainanantaja, joka tarjoaa pikavippejä tekstiviestin kautta. Vippi erottuu markkinoilla helppokäyttöisyydellään ja nopeudellaan. Lainaaminen Vipin kautta on yksinkertaista: rekisteröinnin jälkeen asiakkaat voivat lähettää lainahakemuksen tekstiviestillä, ja rahat siirtyvät nopeasti tilille. Vippi tarjoaa useita eri lainatuotteita, joista asiakkaat voivat valita itselleen sopivimman vaihtoehdon, riippuen heidän taloudellisesta tilanteestaan ja lainan tarpeesta.

Usein kysytyt kysymykset pikavipeistä tekstiviestillä

Miten voin hakea pikavippiä tekstiviestillä?

Ensin sinun tulee rekisteröityä valitsemasi lainanantajan verkkosivustolla. Rekisteröitymisprosessissa annat perustiedot itsestäsi ja taloudellisesta tilanteestasi. Kun rekisteröinti on valmis, voit hakea lainaa lähettämällä tekstiviestin määritellyllä komennolla ja summan, jonka haluat lainata. Lainapäätös ja rahansiirto tilillesi tapahtuvat yleensä erittäin nopeasti.

Kuinka nopeasti voin saada rahat tililleni?

Kun olet rekisteröitynyt ja lainahakemus on hyväksytty, rahat siirtyvät tilillesi yleensä muutaman minuutin sisällä. Nopeus riippuu myös pankkisi siirtonopeudesta ja siitä, mihin aikaan päivästä lainaa haetaan. Viikonloppuisin ja iltaisin hakemukset voivat kestää hieman kauemmin.

Mitkä ovat pikavipin kustannukset, kun haen sitä tekstiviestillä?

Pikavipin kustannukset voivat vaihdella lainanantajasta riippuen. Yleensä kustannuksiin sisältyvät korko, mahdolliset avausmaksut ja tekstiviestin lähettämisestä aiheutuvat kulut. On tärkeää tarkistaa ja vertailla eri lainanantajien tarjoamia korkoja ja muita maksuja ennen lainan hakemista, jotta voit varmistaa kilpailukykyiset ehdot.

Voinko peruuttaa pikavipin, jos muutan mieleni?

Kyllä, Suomessa lain mukaan sinulla on oikeus peruuttaa lainasopimus 14 päivän kuluessa sopimuksen tekemisestä. Jos päätät peruuttaa lainan, sinun tulee ilmoittaa siitä lainanantajalle kirjallisesti. Lainasumma tulee palauttaa lainanantajalle 30 päivän kuluessa peruutusilmoituksen tekemisestä. Huomioi, että lainanantaja voi veloittaa laina-ajalta kertyneet korot.