Jussi Alanen – Toimittaja

Jussi Alanen on Pikavippi24.com toimittaja ja lainapalvelujen testaaja. Jussi liittyi Pikavippi24.com tiimiin vuonna 2023 ja hän on ollut siitä asti vahvasti mukana tuottamassa sisältöä sivustollemme. Jussin kokemus rahoitusalasta ja sisällöntuotannosta ulottuu vuoteen 2011 saakka. Jussin asiantuntevia tekstejä voit lukea sivustomme kaikista osiosta ja Jussi on vastuussa mm. lainapalveluiden arvosteluiden kirjoittamisesta ja itse testausprosessista.

Lue lisää Jussista ja hänen työtehtävistään ja kokemuksesta alapuolelta.

jussi-alanen-pikavippi (1)

Jussi Alanen työhistoria

Vastaava sisällöntuottaja – Pikavippi24.com – Alkaen 2023

Freelancer-sisällöntuottaja – Rahoitus- ja peliala – Alkaen 2018

Scandinavian Content Manager – Bet365 – 2014 – 2017

Sisällöntuottaja – Kindred Group plc – 2011 – 2013

Koulutus

Filosofian maisteri – Tampereen yliopisto – 2012 

Jussi Alanen esittelee itsensä

Aloitin finanssialan hommissa jo vuonna 2011 ja olen työskennellyt useammassa rahoitusalan yrityksessä sisällöntuottajana sekä lainaneuvojana. Olen käyttänyt itsekin pikavippi- ja muita lainatuotteita aiemmin, jonka ansiosta koenkin pystyväni auttamaan Pikavippi24.comin lukijoita kaikissa lainoihin liittyvissä kysymyksissä.

Vapaa-ajallani pidän itseni aktiivisena monenlaisella liikunnalla, mikä auttaa pitämään arjen kiireet kurissa. Jalkapallo, sulkapallo ja kuntosaliharjoittelu ovat lähellä sydäntäni. Jalkapallo on ollut intohimoni jo pienestä pitäen, ja se on loistava tapa lievittää stressiä ja pysyä kunnossa.

Harrastan myös autoja, erityisesti klassikoita. Autot ovat minulle kuin meditaatiota; ne tarjoavat täydellisen vastapainon päivät pitkät tietokoneen ääressä vietetylle ajalle.

Matkustaminen on toinen intohimoni, ja olen erityisen mieltynyt Kaakkois-Aasiaan. Olen matkustellut säännöllisesti Aasiassa, ja jokainen matka on ollut oma seikkailunsa. Singapore ja Vietnam kuuluvat suosikkikohteisiini, joissa olen käynyt useita kertoja vuosien varrella.

Voit ottaa minuun yhteyttä info@pikavippi24.com tai kotisivujeni kautta: Jussialanen.org